Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο Πεδουλάκης και ο Πασκούαλ

Ο Πεδουλάκης και ο Πασκούαλ

1555149

rivers

Ο Κέι Σι Ρίβερς εμφανίζεται αναγεννημένος μετά το ΣΕΦ και τη συντριβή του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ είναι εκ των κορυφαίων παικτών του “τριφυλλιού” στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κόροιβος, Μπάμπεργκ, Ερυθρός Αστέρας), όντας μόνιμα “διψήφιος”.

Το eBasket.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον άσο του “τριφυλλιού”, ο οποίος αναφέρθηκε στον Αργύρη Πεδουλάκη και τον Τσάβι Πασκουάλ.

“Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο ΣΕΦ, προσπαθούμε καθημερινά να αλλάξουμε. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιες ήττες. Ο κόουτς Πεδουλάκης αποχώρησε από την ομάδα, ωστόσο εμείς κρατήσαμε αρκετά στοιχεία από τον κόουτς στον αμυντικό τομέα“, δήλωσε αρχικά ο Ρίβερς και πρόσθεσε:

“Έχουμε καταφέρει να βελτιώσει ορισμένα πράγματα όπως την κίνηση μας με και χωρίς τη μπάλα στην επίθεση, ενώ με τον Πασκουάλ προσέξαμε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες”.

Όσον αφορά στον δικό του ρόλο στην ομάδα μετά τον ερχομό του Τσάβι Πασκουάλ, τόνισε: “Προσωπικά, σαν Κέι Σι, με εμπιστεύεται περισσότερο. Θέλει να έχω τη μπάλα στα χέρια μου, να είμαι πιο επιθετικός, να πηγαίνω προς το καλάθι. Γενικότερα, ο κόουτς ξέρει τα δυνατά μας στοιχεία και τις αδυναμίες μας και το πλάνο του έχει στόχο να πάρει το καλύτερο από τον καθένα και να αφήσει στην άκρη αυτά που δεν χρειάζονται”.

Τέλος, για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, σχολίασε: “Κάναμε τρομερό παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα με μεγάλη ενέργεια. Η παρουσία μας στο τέλος ήταν προβληματική με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά. Είναι κάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε. Γενικότερα, όμως, είμαι χαρούμενος από τη νίκη και την εμφάνιση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…