Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ο νέος “συμπαίκτης” της Basket League (pics)

Ο νέος “συμπαίκτης” της Basket League (pics)

melis

Ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημοποιεί τον νέο χορηγό της Basket League για την φετινή σεζόν αλλά και για την σεζόν 2017/2018.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι Μιχάλης Μελής και Ιωάννης Σπανουδάκης:
Μιχάλης Μελής:
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμφωνία με τη Stoiximan.gr, μια νέα και δυναμική εταιρία. Θεωρούμε ότι η διετής συμφωνία με τη Stoiximan.gr θα αποτελέσει τη βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του πρωταθλήματος. Η συνεργασία μας δεν θα περιοριστεί στο χορηγικό χαρακτήρα, αλλά προγραμματίζουμε μαζί με τον νέο συμπαίκτη μας ενέργειες που θα αναδείξουν τον κοινωνικό χαρακτήρα της Stoiximan.gr Basket League.”

Ιωάννης Σπανουδάκης:
“Προσδοκούμε η χορηγία μας να αποτελέσει καταλύτη για την αναβάθμιση του προϊόντος σε ένα άθλημα που μην ξεχνάμε έχει φέρει τις περισσότερες χαρές και συγκινήσεις στο ελληνικό φίλαθλο κοινό. Ταυτόχρονα, πιστοί στο όραμά μας να προσφέρουμε στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε θα προχωρήσουμε σε σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ανακούφιση ευπαθών ομάδων και την ευαισθητοποίηση όλων στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚE:
“Η Basket League και ο ΕΣΑΚΕ απέκτησαν έναν νέο συμπαίκτη. Την εταιρία Stoiximan.Gr, το όνομα της οποίας θα συνοδεύει την Basket League για τη φετινή και την επόμενη (2017-18) σεζόν. Ο καινούργιος συμπαίκτης της STOIXIMAN.GR Basket League και του ΕΣΑΚΕ με τη νεανική δυναμική του θα δώσει επιπλέον ώθηση στην προσπάθεια των ομάδων του πρωταθλήματος να χαρίσουν στους Έλληνες φιλάθλους χαρές, συγκινήσεις και όμορφες αθλητικές στιγμές.

Σχετικά με τη Stoiximan:
“H Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα μέσω του διαδικτύου, που λειτουργεί νόμιμα βάσει του υφιστάμενου νομικού πλαισίου και υπάγεται στον έλεγχο της αρμόδιας εθνικής ρυθμιστικής αρχής (ΕΕΕΠ) , ενώ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και φορολογείται στη χώρα μας με φόρους ίσους με το 35% των μικτών της εσόδων, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των δημοσίων οικονομικών. Στη βάση των στρατηγικών πυλώνων ανάπτυξης στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Stoiximan δραστηριοποιείται και εντάσσει στις προτεραιότητές της ζητήματα που έχουν ως κεντρικό άξονα την οικογένεια, την κοινωνία, τον αθλητισμό και το περιβάλλον.”

Ο νέος «συμπαίκτης» της Basket League (pics)

esake-1

esake-3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ – Αφιέρωμα στον Κολοσσό Ρόδου

Ο ΕΣΑΚΕ μέσω της ιστοσελίδας του, έκανε εκτενές αφιέρωμα στον Κολοσσό Ρόδου, για τον οποίο…