Κεντρική Γυναίκες Ο ανανεωμένος Παναθλητικός (pics)

Ο ανανεωμένος Παναθλητικός (pics)

panathlitikos ginaikes

panathlitikos-ginaikes

Την παρουσίαση των αθλητριών και παράλληλα των νέων εμφανίσεων ολοκλήρωσε σήμερα (12/10) η διοίκηση του Παναθλητικού, με τη συγκεκριμένη εκδήλωση να παίρνει μέρος στη δημοτική βιβλιοθήκη συκεών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών η επίσημη παρουσίαση της γυναικείας ομάδας του Παναθλητικού Goalbet μαζί με την ανακοίνωση πλήθους χορηγικών συνεργασιών με ισχυρές και πασίγνωστες ελληνικές επιχειρήσεις. Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμος Συκεών, εκπρόσωποι των χορηγών και αρκετοί δημοσιογράφοι. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο general manager της ομάδας κ. Βασίλης Πρασσάς, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος του νέου και άκρως εντυπωσιακού χορηγικού μοντέλου του Παναθλητικού Goalbet, το οποίο στην 2η χρονιά λειτουργίας του κατόρθωσε να προσεγγίσει 20 μεγάλους χορηγούς και 30 βασικούς υποστηρικτές.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε και η παρουσίαση της νέας φανέλας της γυναικείας ομάδας. Αναμνηστικές φανέλες και διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές. Ωστόσο, θετική εντύπωση προκάλεσε τόσο το πλήθος όσο και τα ηχηρά και πανελλήνιας εμβέλειας ονόματα των χορηγών. Αναλυτικότερα…

Μέγας χορηγός: GOALBET (Διαδικτυακή εταιρία στοιχήματος)

Χρυσοί χορηγοί: Μανιτάρια Κεχαγιά (No1 ελληνική εταιρία μανιταριών), VOI NOI (Κορυφαία αλυσίδα υποδημάτων), Aqua Trade (Νο1 ελληνική εταιρία σε εξαγωγές γαρίδας, καραβίδας), Ελληνικά Μάρκετ (Μεγάλη αλυσίδα Super Market Β. Ελλάδος), Βεζυργιάννης Α.Ε. (Βιομηχανία ανταλλακτικών σε Ελλάδα & Βαλκάνια)

Βασικοί χορηγοί: Γ.Β. Γεωργακόπουλος (Νο1 εταιρία αξεσουάρ αυτοκινήτων), Epsilon Net (Κορυφαία εταιρία πληροφορικής), Τσουρέκας Μεταφορές (Μεγάλη μεταφορική εταιρία), Sede Styling (Μεγάλη αλυσίδα κομμωτηρίων Θεσσαλονίκης), Cotton House (Μεγάλη βιοτεχνία), Κάβα Σείριος (Μεγάλη κάβα ποτών), Δ. Ιατρού (Παραδοσιακό ενεχυροδανειστήριο), Σύγκλιση Σ. Αντωνιάδης (Ισχυρή συμβουλευτική εταιρία), Βότανα Αβράμογλου (Κορυφαία εταιρία σε βότανα και συμπληρώματα), Δίχτυα Δίοπας (Νο1 εταιρία σε παραγωγή και εμπορία διχτυών)”.

panathlitikos-3

panathlitikos-1

panathlitikos-2

panathlitikos-5

panathlitikos-6

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…