Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Νίκη και καλή εμφάνιση”

“Νίκη και καλή εμφάνιση”

panathinaikos charalabopoulos charalampopoulos

panathinaikos-charalabopoulos-charalampopoulos

Ο Παναθηναϊκός Superfoods μπορεί να μην πήρε εν τέλει το σπουδαίο διπλό στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, ωστόσο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο νεαρός άσος του “τριφυλλιού”, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αναφέρθηκε μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο ματς επί της ρωσικής ομάδας αλλά και αυτό της Δευτέρας με τον Κόροιβο, τονίζοντας τι πρέπει να κάνει αυτός και οι συμπαίκτες του προκειμένου να υπερασπιστούν την έδρα τους στο κλειστό του “Νίκος Γκάλης”.

Αναλυτικά:
“Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ κι από ένα εξίσου δύσκολο ταξίδι. Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στην αναμέτρηση της Μόσχας κι έδειξε πως αντιδρά μετά από το άσχημο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στη Μόσχα ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως αν ήμασταν λίγο περισσότερο τυχεροί θα είχαμε καταφέρει να πάρουμε τη νίκη. Χωρίς ανάσα πλέον, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Είναι ένα ματς στο γήπεδό μας, ωστόσο θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα για να το κερδίσουμε, αλλά και για να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε ενόψει των επόμενων δύο πολύ δύσκολων ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Θέλουμε να συνδυάσουμε το θετικό αποτέλεσμα με μία καλή εμφάνιση, προκειμένου να αποδείξουμε ότι αγώνας στο ΣΕΦ ήταν μία κακή παρένθεση. Μέσα από τέτοια ματς μπορείς να βρεις επίσης ψυχολογία για τη συνέχεια. Τα ξαναλέμε σύντομα, Βασίλης”.

  • Τόμας Ουόκαπ Ολυμπιακός

    Ανησυχία με Ουόκαπ στον Ολυμπιακό

    Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού ο Τόμας Ουόκαπ. Μία ημέρα πριν η αποστολή του Ο…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • IMG 5509

    Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 61-53

    «Ερυθρόλευκος» ο 3ος τελικός. Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 61-53 στον τρίτο…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

The ΟΑΚΑ Experience: Οι ξεχωριστές εκδηλώσεις του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει ετοιμάσει ξεχωριστές εκδηλώσεις στο ΟΑΚΑ ενόψει του ματς με τη Μακάμπι…