Κεντρική Basket League Νέα συνεργασία για την Κύμη με WATT + VOLT

Νέα συνεργασία για την Κύμη με WATT + VOLT

kimi

Η ΚΑΕ Κύμη SEAJETS με επίσημη ανακοίνωση παρουσίασε την νέα της συνεργασία με την εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας WATT+VOLT, η οποία θα είναι επίσημος χορηγός της ομάδας για την σεζόν 2016/2017.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κύμης κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου δήλωσε για τη νέα συνεργασία της ομάδας:

”Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος για την τελεσφόρηση των συζητήσεων μας με την εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας WATT+VOLT και για την έναρξη της μεταξύ μας συνεργασίας. Είμαστε σχετικά νέοι στον μπασκετικό χώρο, αλλά με αυταπόδεικτη δυναμική που μας οδήγησε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην Basket League. Σε αυτό θεωρώ ότι «μοιάζουμε» με την WATT+VOLT, που είναι και αυτή μια νέα καινοτόμος εταιρεία, με ταχύτατη ανάπτυξη στον χώρο της και με αναγνωρισμένο κύρος. Είμαι πεπεισμένος ότι θα χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και θα έχουμε μια άψογη και μακροχρόνια συνεργασία”. 

Ο  πρόεδρος της εταιρείας WATT+VOLT κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου δήλωσε σχετικά:

”Είμαστε χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα στηρίζοντας την με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Ευχόμαστε στην ομάδα της ΚΑΕ Κύμης να συνεχίσει να σπάει τα ρεκόρ της και ευελπιστούμε η συνεργασία αυτή να είναι μακροχρόνια και να συνδυαστεί με πολλές επιτυχίες για όλους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο: Ενισχύεται με Κέβιον Τέιλορ

Το Λαύριο ενισχύθηκε, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον 23χρονο Αμερικανό Κέβιον Τέιλορ. Το Λαύ…