Κεντρική Διεθνή “Να σταματήσουμε τους Σπανούλη και Πρίντεζη”

“Να σταματήσουμε τους Σπανούλη και Πρίντεζη”

milan macvan

milan macvan

Η Αρμάνι Μιλάνο, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στην φετινή Ευρωλίγκα, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Γίασμιν Ρέπεσα, αυτό με τον Ολυμπιακό (25/10 21.00) στο ΣΕΦ.

Για την αναμέτρηση κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδος, μίλησε ο Μίλαν Μάτσβαν, ο οποίος χαρακτήρισε τους  “ερυθρόλευκους”  μια από τις πιο σκληρές ομάδες στην Ευρώπη, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη.

Αναλυτικά:

”  Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο σκληρές ομάδες της Ευρώπης κι έχει σπουδαίο χαρακτήρα, ο οποίος οφείλεται στους αρχηγούς του, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη. Είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε το καλύτερο. Πρέπει να σταματήσουμε αυτούς τους δύο παίκτες. Είναι οι παίκτες  κλειδιά της ομάδας. Φέτος σκοράρουμε πολύ και παίζουμε στο τρανζίσιο λίγο καλύτερα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο και να τρέξουμε», δήλωσε ο Μίλαν Μάτσβαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…