Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να πετύχει και στον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ”

“Να πετύχει και στον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ”

fotsis ergometrika

fotsis

Δηλώσεις μετά το την εύκολη επικράτηση κόντρα στον Κόροιβο έκανε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods, Αντώνης Φώτσης, σχετικά με τα όσα έγιναν στην ομάδα το τελευταίο διάστημα αλλά και τον νέο προπονητή, Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πολύπειρος άσος:
Για το παιχνίδι: “Παίξαμε ένα καλό ματς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δώσαμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι. Σε όλη τη διάρκεια είχαμε καλή παρουσία και τελειώσαμε καλά το παιχνίδι.

Για τα όσα έγιναν την τελευταία εβδομάδα: “Συνέβησαν πολλά, αλλά δουλειά μας είναι να μπαίνουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλαμε τη νίκη στη Ρωσία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: “Είναι ένας προπονητής με διακρίσεις. Εχουμε δει τη δουλειά του τόσα χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Είναι ένας σοβαρός προπονητής. Θέλουμε να μας κατευθύνει για να κάνουμε αυτά που πρέπει για να πετύχει κάτι καλό και με τον Παναθηναϊκό“.

Για το τι πρέπει να αλλάξει τώρα ο Παναθηναϊκός: “Δεν είμαι εδώ για να καταλογίσω ευθύνες. Δουλειά μου είναι να μπαίνω στο γήπεδο και να παίζω. Δεν πρέπει να έχω γνώμη, αλλά να μπαίνω στο γήπεδο και να κάνω αυτά που μου ζητούν. Οι αποφάσεις είναι άλλων και δεν είναι στη δική μου δικαιοδοσία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…