Κεντρική Basket League ”Να κάνουμε την πρώτη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου”

”Να κάνουμε την πρώτη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου”

Apollon Patras Kosmos

Apollon Patras-Kosmos

Μετά τα δύο πρώτα αποτυχημένα αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα του Κώστα Μέξα με επίσημη ανακοίνωση καλεί το κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τοyς και να γεμίσει το γήπεδο της Περιβόλας, ώστε να έρθει και η πρώτη νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο (22/10).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Με την ομάδα να βρίσκεται σε ρυθμούς εντατικής προετοιμασίας εν όψει του κρίσιμου αγώνα με το Ρέθυμνο το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Περιβόλας, η “οικογένεια” του Απόλλωνα καλεί τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί στο πλευρό της. Σ’ ένα νέο ξεκίνημα που επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις, η Διοίκηση του Συλλόγου μας απευθύνει κάλεσμα στο πατραϊκό κοινό να γεμίσει το γήπεδο της Περιβόλας και να δώσει με τον παλμό και το χειροκρότημά του το σύνθημα της εκκίνησης για να μπορέσουν ο Κώστας Μέξας και οι παίκτες του να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ξεπερνώντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις αστοχίες σε οργανωτικό επίπεδο του πρώτου εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ και αναλαμβάνοντας την ευθύνη στο μερίδιο που μας αναλογεί, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το come back σεβόμενοι πάντα τους φιλάθλους μας”.

”Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και την στηρίζει για να μπορέσει να παραμείνει μια από τις δυνάμεις του μπάσκετ στην περιφέρεια. Τόσο η ΚΑΕ Απόλλων CARNA, όσο και ο Ερασιτέχνης θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει στο δρόμο των νικηφόρων αποτελεσμάτων και να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν”.

”Με αφορμή λοιπόν, το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου με το Ρέθυμνο στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας, η διοίκηση του Απόλλωνα CARNA αποφάσισε η γενική είσοδος να είναι στα 10 ευρώ και περιμένει τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της σε έναν αγώνα πολύ σημαντικό και κρίσιμο για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Για τους γονείς των ακαδημιών και τους ανέργους η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 ευρώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • castaneda blondin

    Απόλλων Πάτρας – Λαύριο 66-104

    Αποχαιρέτησε την Α1 με βαριά ήττα ο Απόλλωνας. Το Λαύριο επικράτησε με 104-66 του Απόλλωνα…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…