Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Να γίνουμε πιο επιθετικοί

“Να γίνουμε πιο επιθετικοί

Christos Serelis Lavrio Laurio

Christos Serelis-Lavrio-Laurio

Το Λαύριο δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το “Μελίνα Μερκούρη“, αφού το Ρέθυμνο πήρε το ροζ φύλλο, επικρατώντας με 88-79.

Ο τεχνικός του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε, πως θέλουν δουλειά ακόμη και πως πρέπει να βελτιώσουν την άμυνα και την επίθεση τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Σήμερα ενώ πιστεύω ότι είχαμε έρθει προετοιμασμένοι για το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε θεωρώ ότι χάσαμε το πρώτο ημίχρονο από την επίθεση μας και χάσαμε το 2ο ημίχρονο από την άμυνα μας, χάνοντας την συγκέντρωση μας. Δεχθήκαμε πάρα πολλούς πόντους.

Όταν δέχεσαι 52 πόντους στο 2ο ημίχρονο είναι φυσιολογικό να μην μπορείς να κερδίσεις. Συνεχίζουμε, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που έχουμε και να γίνουμε πιο επιθετικοί και καλοί στην άμυνα εκτός έδρας. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο Cretan Kings“.

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ανέφερε από την πλευρά του: “Ξέραμε από την αρχή ότι ερχόμασταν να παίξουμε με μία καλή ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα παρ’ όλα αυτά το Ρέθυμνο Cretan Kings κατάφερε και πήρε μία διαφορά στο ημίχρονο. Εμείς έπρεπε να μπούμε πιο δυνατά και πιο σοβαροί. Σε κάποια διαστήματα το καταφέραμε, σε άλλα δεχθήκαμε κάποιους εύκολους πόντους μέχρι που το παιχνίδι έληξε υπέρ του Ρεθύμνου. Τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …