Κεντρική Διεθνή “Να έχουμε αφοσίωση και κίνητρο”

“Να έχουμε αφοσίωση και κίνητρο”

itoudis cska moscow final four berlin

itoudis-cska moscow-final four-berlinΗ ΤΣΣΚΑ Μόσχας κάνει τη δική της πρεμιέρα απέναντι στη Γαλατασαράι για την έναρξη της Ευρωλίγκας, με τον Έλληνα τεχνικό και πρωταθλητή Ευρώπης, Δημήτρη Ιτούδη, να μιλάει στην επίσημη σελίδα της διοργανώτριας αρχής σχετικά με τον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, σχολιάζοντας ταυτόχρονα τους παίκτες της τουρκικής ομάδας.

“Αρχίζουμε το νέο πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές του Γιούροκαπ, την Γαλατασαράι. Η ομάδα τους έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο για την ερχόμενη σεζόν, η διοίκηση έκανε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και πλέον έχουν 9 ξένους στην ομάδα. Το παιχνίδι τους ξεκινά από τη δημιουργία των γκαρντ τους, Σμιθ και Ντέντμον. Αλλά έχουν επίσης πολλά διαφορετικά “όπλα”, όπως οι σουτέρ Γκιουλέρ και Ντίμπλερ, που έχουν μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα”, ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης και πρόσθεσε:

Στη θέση 3 έχουν τον Μίτσοφ, μαζί με τον Σιλμπ και τον Πρέλντζιτς. Η Γαλατά έχει, επίσης, ενδιαφέρον δίδυμο ψηλών, με τους Ντέι και Πλάις, αλλά επίσης έχουν και τον συνδυασμό Τόμπσον και Τάιους, πολύ αθλητικά παιδιά”.

Ενώ, για τους φίλους της “τσιμ μπομ”: “Η Γαλατά θα έχει και την υποστήριξη από 14-15 χιλιάδες ενθουσιώδεις οπαδούς, που θα φωνάζουν και θα τραγουδούν όλη τη νύχτα. Εμείς έχουμε θέματα με τους τραυματισμούς, αλλά δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία. Πρέπει να υπερασπιστούμε τον τίτλο και προκειμένου να το κάνουμε αυτό, πρέπει να παίξουμε με κίνητρο, αφοσίωση και αποφασιστικότητα. Περιμένω να είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

Από πλευράς παικτών, ο περσινός MVP της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, Νάντο Ντε Κολό, σχολίασε: “Θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και πιστεύω ότι η Γαλατά θα έχει υψηλό κίνητρο που θα παίξουν απέναντί μας στο πρώτο τους παιχνίδι στην επιστροφή τους στην EuroLeague. Περιμένω ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, επειδή θα παίξουμε σε ένα εξαιρετικό γήπεδο, μπροστά σε ένα πολύ δυνατό κοινό. Η Γαλατά είναι μια καλή ομάδα, θα παίξουν επιθετικά, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να βγάλουμε τις καλύτερές μας αρετές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…