Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να δούμε τι αλλαγές θα γίνουν”

“Να δούμε τι αλλαγές θα γίνουν”

Aris Likogiannis Kolossos

Aris-Likogiannis-KolossosΟ Κολοσσός Ρόδου, έχει πραγματοποιήσει άσχημη εκκίνηση στην Α1, καθώς η ήττα από τον ΠΑΟΚ, ήταν η δεύτερη σε ισάριθμα ματς. Ο Άρης Λυκογιάννης, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δει τι αλλαγές θα κάνει, ενώ υπογράμμισε πως το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Προμηθέα Πατρών στην Ρόδο, είναι πολύ σημαντικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Σήμερα παίξαμε, στο πρώτο ματς δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Η αμυντική μας συμπεριφορά στα κρίσιμα σημεία δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν συγκεντρωμένοι. Κάναμε αλλαγές στη συνέχεια. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο δεν μπήκαν με το ίδιο σκεπτικό μέσα. Όταν δέχεσαι 85 πόντους είναι δύσκολο να νικήσεις εκτός έδρας.

Έγινε και ένα λάθος από τη γραμματεία, νωρίτερα. Έλεγε ο πίνακας ότι είχαμε τρία φάουλ, ενώ είχαμε τέσσερα φάουλ. Έτσι, κάναμε φάουλ και ο ΠΑΟΚ πήγε στις βολές. Ήταν ένα σημείο που είχε μείνει για ώρα χωρίς καλάθι.

Έχουμε ξεκινήσει με μια κακή ήττα. Παίζουμε με ένα χάντικαπ Ελλήνων παικτών, με τον τραυματισμό του Σαλούστρου. Θα δούμε τι αλλαγές θα πρέπει να γίνουν για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό στο γήπεδό μας με αντίπαλο τον Προμηθέα”, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της Nova

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…