Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί”

“Να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί”

aek 3

sakis giannakopoulos

Το Λαύριο δείχνοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα της Basket League απέναντι στην Κύμη κατάφερε να μπει με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο μένει να δούμε αν θα μπορέσει να κάνει το 2/2, αυτήν τη φορά κόντρα στην ανανεωμένη ΑΕΚ.

Ο αρχηγός του Λαυρίου, Σάκης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη επί των νεοφώτιστων, αλλά και στο τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη, ούτως ώστε να κάνουν την έκπληξη, μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
“Στον αγώνα με την Κύμη κάναμε απλά το χρέος μας. Πήραμε έναν από τους αγώνες που έπρεπε ώστε στο τέλος της χρονιάς να μην τρέχουμε και να μην φτάνουμε! Με ομάδες που έχουν ίδιους στόχους και ανάλογο… βεληνεκές με το δικό μας, δεν νοείται να στραβοπατήσουμε στην έδρα μας.

Θεωρώ μάλιστα ότι για την εποχή παίξαμε και αρκετά καλά. Ελέγξαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς τον ρυθμό, ήμασταν συγκεντρωμένοι και αν εξαιρέσουμε κάποια λεπτά που κάναμε «κοιλιά» δεν επιτρέψαμε στην Κύμη να μας απειλήσει. Αυτό το διάστημα μας στοίχισε και μια μεγαλύτερη διαφορά όμως σε ένα ματς πρεμιέρας αυτό που προέχει είναι να πάρεις τη νίκη. Κι αυτό κάναμε!

Τώρα έχουμε μπροστά μας την ΑΕΚ. Μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος και μάλιστα εκτός έδρας. Είναι ένα καλό τεστ για μας για να δούμε πόσο πραγματικά καλοί είμαστε! Στόχος μας είναι να μείνουμε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από αυτό το παιχνίδι.

Σε τέτοια ματς και ειδικά μακριά από την έδρα μας πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Να μην παρασυρθούμε από το ρυθμό που θα προσπαθήσει να επιβάλλει η ΑΕΚ και κυρίως να μην κάνουμε φτηνά λάθη. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο… Καλή δύναμη σε όλους!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …