Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να αποκτήσουμε χημεία”

“Να αποκτήσουμε χημεία”

xrisikopoulos

O Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για την πρεμιέρα της Basket League, όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (8/10, 17:00) την Δόξα Λευκάδας, αλλά και για τους στόχους του Δικεφάλου την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Μετά από μία περίοδο σκληρής προετοιμασίας, μπαίνουμε στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και ξεκινάμε αυτό ακριβώς για το οποίο δουλεύουμε. Τους αγώνες. Είμαστε μία νέα ομάδα, με πολλά καινούρια πρόσωπα και δουλεύουμε καθημερινά για να αποκτήσουμε την χημεία που απαιτείται για να έχουμε και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ξεκινάμε το πρωτάθλημα απέναντι σε μία ομάδα που μόλις τώρα δημιουργείται, σίγουρα δεν είναι έτοιμη, αλλά ο βαθμός επικινδυνότητας του αγώνα είναι μεγάλος. Δεν έχουμε σαφή εικόνα για τον αντίπαλο, η Λευκάδα δεν έκανε προετοιμασία, αλλά έχει έμπειρους παίκτες και θα χρειαστεί τεράστια προσοχή από όλους μας, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη.

Θέλουμε να κάνουμε καλή αρχή στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και σε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να καλύψουμε και το κενό του αρχηγού μας του Βαγγέλη Μαργαρίτη κι ελπίζω να μην χρειαστεί να παίξουμε και για τον Νέναντ (Μιλιένοβιτς).

Είναι πολύ σημαντικό για όλους τους παίκτες να έχουν την υγεία τους κι αυτό ακριβώς εύχομαι τώρα που ξεκινά το πρωτάθλημα. Και για την ομάδα του ΠΑΟΚ, τα καλύτερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …