Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ MVP της 1ης αγωνιστικής ο Ουέλς

MVP της 1ης αγωνιστικής ο Ουέλς

dez wells leukada

dez wells-leukada

Η Δόξα Λευκάδας πέτυχε την νίκη έκπληξη στην πρεμιέρα της Α1 απέναντι στον ΠΑΟΚ και όπως ήταν αναμενόμενο ο καλύτερος παίχτης της αγωνιστικής προήλθε από την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου. 

Ο λόγος για τον Ντέζμιν Ουέλς που απέναντι στου Θεσσαλονικείς είχε είχε 25 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 τάπες και 6 κερδισμένα φάουλ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Ουέλς μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την ανάδειξή του σε MVP, δηλώνοντας τα εξής:

– Η ομάδα σου, αλλά και εσύ, κάνατε ιδανικό ντεμπούτο στην Basket League.  Αναδείχθηκες STOIXIMAN.GR MVP της 1ης αγωνιστικής μετά την ιστορική και σπουδαία νίκη της Δόξας Λευκάδας. Τι σημαίνει αυτό για εσένα;

“Είναι βέβαιο ότι αυτή η διάκριση σημαίνει πολλά τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκπροσωπώ την Δόξα και δεν θα μπορούσα να φτάσω σε αυτή την αναγνώριση χωρίς την βοήθεια από τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές”.

– Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από το ελληνικό πρωτάθλημα;

“Έχουμε παίξει μόλις έναν αγώνα αλλά ξέρω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος και να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω έρθει σε ένα πρωτάθλημα με αυτόν τον ανταγωνισμό”.

– Που μπορεί να φτάσει η Δόξα Λευκάδας στην εφετινή σεζόν και στην «παρθενική» συμμετοχή της στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ;

“Νομίζω ότι μπορούμε να πάμε μακριά, να φτάσουμε ψηλά. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια που έχουμε αρχίσει και να ακούμε τις εντολές των προπονητών. Εφόσον συμβεί αυτό θα μπορούμε μέρα με την ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…