Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μονομαχία Γκιστ και Σίγκλετον στο 2Κ17 (pic)

Μονομαχία Γκιστ και Σίγκλετον στο 2Κ17 (pic)

singleton gist1

singleton-gist1

Παρά το βεβαρημένο τους πρόγραμμα και την προετοιμασία τους για την πρεμίερα της Ευρωλίγκα οι Γκιστ και Σίγκλετον, κατάφεραν και βρήκαν λίγο ελεύθερο χρόνο ώστε να αποδεχτούν την πρόσκληση της Microsoft και να δοκιμάσουν το νέο XBox One S.

Οι δύο Αμερικανοί βρέθηκαν στα γραφεία της γνωστής εταιρίας για να κοντραριστούν σε έναν αγώνα 2K17. Ο Σίγκλετον επέλεξε την ομάδα των Χιούστον Ρόκετς και ο Γκιστ των Τορόντο Ράπτορς, με τον πρώτο να είναι και ο νικητής. Αμέσως μετά οι δύο παίχτες του Παναθηναϊκού δοκίμασαν και το νέο FIFA 17 με τον Σίγκλετον να συντρίβει τον Γκιστ με 6-0, με τους δυο τους να επιλέγουν τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.

Αμέσως μετά, για λογαριασμό της Microsoft μίλησε ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος. “Κάνουμε κάτι διαφορετικό από τις άλλες φορές, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Παναθηναϊκό. Όλο αυτό γίνεται με αφορμή ένα tweet του Κρις για το ποια κονσόλα της XBOX να αγοράσει. Η απάντηση είναι προφανής: και τις δύο! Γι αυτό είμαστε εδώ σήμερα. Θα κάνουμε κι ένα τουρνουά, μιας κι είμαστε όλοι εδώ. Είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε κι εσείς την καινούργια μας κονσόλα”.

singleton-gist singleton-gist2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…