Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μέτρησε η κούραση και τα προβλήματα”

“Μέτρησε η κούραση και τα προβλήματα”

sibert paok

sibert-paok

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και λόγω της κούρασης και των προβλημάτων ανέφερε ο εξαιρετικός στην ήττα του “δικέφαλου του βορρά”, Τζόρνταν Σάιμπερτ, μετά τον αγώνα με τη Ρόσα Ράντομ επί πολωνικού εδάφους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ταλαντούχος γκαρντ:
“Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν κάναμε αυτό που θα θέλαμε, αλλά η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια ως το τέλος του αγώνα, και αυτό θα πρέπει να μας μείνει πέρα από το σημερινό παιχνίδι και όλα όσα έγιναν στη διάρκεια του”, ανέφερε αρχικά ο άσος του Σούλη Μαρκόπουλου και πρόσθεσε:

“Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι η ομάδα την κούραση που είχε η ομάδα, πως έφτασε ως εδώ, τα προβλήματα που είχε με την απουσία του Μαργαρίτη και τον Τέιλορ, αλλά και τις τρεις παρατάσεις που χρειάστηκε να παίξουμε. Παρόλα αυτά, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, διεκδικήσαμε το παιχνίδι, αλλά με τα λάθη που κάναμε σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα και τα οποία θα έπρεπε να αποφύγουμε, όλα καταστράφηκαν”.

Τέλος, για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ομάδα του Άρη (22/10, 19:15), είπε: “Εμείς χάσαμε το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά, να σκεφτούμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι και να ετοιμαστούμε. Θα έχουμε το ταξίδι της επιστροφής, ελπίζω η ομάδα να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει και να αφοσιωθούμε στο επόμενο ματς, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Το μπάσκετ και η ζωή συνεχίζονται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…