Κεντρική Διεθνή “Με απασχολεί μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό”

“Με απασχολεί μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό”

pablo laso real madrid

pablo-laso-real-madrid

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί, στην Μαδρίτη, τον Ολυμπιακό (12/10, 22:00) και ο προπονητής της, Πάμπλο Λάσο, σε δηλώσεις του τόνισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Ο Ολυμπιακός από τον τελικό στο Λονδίνο (σ.σ. το 2013) έχει διατηρήσει την αγωνιστική του ταυτότητα. Είναι σαφές αυτό που αναζητάει, είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και γνωρίζω πως για τον νικήσουμε πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά. Αν δεν είσαι σε υψηλό επίπεδο, δεν μπορείς να τον νικήσεις.

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που έχει κρατήσει τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων ετών. Εχει τέσσερις ή πέντε ποιοτικούς παίκτες και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Σπανούλης, αλλά υπάρχουν επίσης ο Γκριν, ο Μάντζαρης, ο Λοτζέσκι και ο Χάκετ. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα ευέλικτο ρόστερ κι έχει στο δυναμικό που παίκτες, όπως ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου και ο Μιλουτίνοφ.”

Ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στο νέο σύστημα διεξαγωγής της Ευρωλίγκας και στους στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης:
“Μου αρέσει το νέο format. Οι φίλαθλοι έχουνε την ευκαιρία να δουν όλες τις ομάδες. Πρέπει να τερματίσεις στις οχτώ πρώτες θέσεις για να περάσεις στα πλέι οφ. Η διοργάνωση θα είναι σκληρή και απαιτητική. Πρωταρχικός στόχος είναι περάσουμε στα πλέι οφ και μετά να τερματίσουμε σε μία από τις πρώτες θέσεις, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας που είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα – βήμα και τώρα με απασχολεί μόνο ο Ολυμπιακός.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…