Κεντρική NBA Μαγικός Αντετοκούνμπο! Θετικός Κουφός, άποντος Παπαγιάννης (vids)

Μαγικός Αντετοκούνμπο! Θετικός Κουφός, άποντος Παπαγιάννης (vids)

856 1

giannis-antetokounmpo

Όσο ο Γιάννης Αντετοκούνμμπο και ο Τζάμπαρι Πάρκερ βρισκόντουσαν στο παρκέ, οι Μπακς έκαναν πάρτι κόντρα στους Μπουλς. Ο Τζέισον Κιντ τους έκανε αλλαγή και οι “ταύροι” βρήκαν την ευκαιρία να φέρουν τούμπα το παιχνίδι, επικρατώντας των “ελαφιών” με 107-86.

Με επιμέρους σκορ 37-7, η ομάδα του Σικάγο έφτασε στη νίκη, η οποία, βέβαια, δεν έχει καμία σημασία μιας και είναι για την preseason του NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν θετικός, μετρώντας 14 πόντους (7/10διπ.), έξι ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ένα κλέψιμο και δύο τάπες σε 24 λεπτά. Πρώτος σκόρερ των Μπακς ήταν ο Πάρκερ με 21 πόντους, ενώ του αγώνα ο Κάνααν με 25 πόντους.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας σημείωσαν οι Κινγκς, οι οποίοι επικράτησαν των Ουίζαρντς με 124-119 στο Κεντάκι. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Κάζινς και Κόλισον, οι οποίοι σημείωσαν από 22 πόντους έκαστος.

Θετικός ήταν και πάλι ο Κώστας Κουφός, ο οποίος είχε 8 πόντους (4/8 δίποντα), 4 ριμπάουντ κι ένα μπλοκ σε 20 λεπτά. Αντίθετα, ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν σκόραρε στο πεντάλεπτο που αγωνίστηκε, αστοχώντας σε ένα σουτ. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μαζέψει 2 ριμπάουντ.

Δείτε το Top 10 της βραδιάς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στη θέση 7.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…