Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Λάθη που στοίχισαν”

“Λάθη που στοίχισαν”

paok soulis markopoulos

paok-soulis-markopoulos

O ΠΑΟΚ πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με 88-69. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μετά το παιχνίδι στάθηκε στα λάθη που ένανε ο Δικέφαλος, δίνοντας το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να ξεφύγει στο σκορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ:

Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μια πληρέστατη ομάδα από κάθε άποψη. Ξέραμε ότι έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε λάθη για να μην αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να τρέξει. Το πετύχαμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά από τα μέσα του γ’ δεκαλέπτου κι έπειτα κάναμε κάποια λάθη που στοίχισαν στην ομάδα και δεν μπορέσαμε να καλύψουμε.

Όταν παίζεις με μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό πρέπει να εκμηδενίζεις αυτά τα λάθη, όσο γίνεται. Ορισμένα λάθη που κάναμε ήταν παιδαριώδη. Με την πάροδο του χρόνου πιστεύω θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας κατ’ επανάληψη στην προπόνηση για να βελτιωθούμε.

Δεν γνωρίζουμε καθόλου τον αντίπαλο, πως θα βρεθεί στο γήπεδο. Ξέρουμε μόνο τους παίκτες, από εικόνα που έχουμε από πέρσι. Αύριο θα δούμε τι ακριβώς συμβαίνει με όλους τους παίκτες”.

Από την πλευρά του ο Ζάνις Πέινερς σχολίασε:

Το τελικό σκορ δεν μας αξίζει. Παίξαμε καλά, αλλά αυτό το -19 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ήμασταν κοντά στο παιχνίδι μέχρι το 33ο λεπτό, από εκεί και πέρα όμως κάναμε πολλά λάθη.

Είμαστε νέα ομάδα, φρέσκια, δεν έχουμε παίξει πολύ μαζί ακόμη. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχουμε κενά διαστήματα, κι αυτό είναι το κομμάτι που θα βελτιώσουμε στην πορεία της χρονιάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…