Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσο : ” Ψεύτικη η διαφορά των 18 πόντων”

Λάσο : ” Ψεύτικη η διαφορά των 18 πόντων”

pablo laso real madrid

pablo-laso-real-madrid

Ο προπονητής της Ρεάλ μετά την νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην διαφορά που δεν λέει την αλήθεια.

Ο Ισπανός τεχνικός της Ρεάλ ανέφερε αρχικά, ”Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Η διαφορά στο τέλος μπορεί και να μην λέει την αλήθεια. Πονέσαμε πολύ από τα ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είμαι χαρούμενος για τη γενική εικόνα. Το δεύτερό μας ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στην άμυνα, καθώς δεχθήκαμε μόλις 25 πόντους σε ένα 20άλεπτο. Ο Ματσιούλις είχε ένα πρόβλημα στο χέρι και ο Νοτσιόνι ενοχλήσεις στη μέση. Είμαι σίγουρος πως θα είναι καλύτερα στη συνέχεια”.

Στη συνέχεια μίλησε για τη διαιτησία και τους νέους κανονισμούς,  ”Οι νέοι κανονισμοί για τα αντιαθλητικά φάουλ στην Ευρωλίγκα είναι καλοί για όλους μας. Πιστεύω πως η διαιτησία ήταν πολύ καλή σήμερα, επιπέδου Ευρωλίγκα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα κριτήρια που σφυρίζουν οι διαιτητές στην Ευρωλίγκα, αλλά αυτό μου προκαλεί ερωτηματικά είναι γι’ αυτά των διαιτητών στο ισπανικό πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…