Κεντρική Διεθνή Κούπερ από άλλο πλανήτη, έξι στα έξι η Μονακό

Κούπερ από άλλο πλανήτη, έξι στα έξι η Μονακό

cooper monaco

cooper-monaco

Το 6 στα 6 έκαναν οι Μονεγάσκοι απέναντι στην Γκραβελίν με 79-71 και παρέμειναν στην κορυφή της LNB. Κορυφαίος για τους νικητές ο Μπράντον Ντέιβις με double-double, 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ για τους ηττημένους οι 20 πόντους του Κάιλ Γκίμπσον δεν στάθηκαν αρκετοί.

Ένας όμως πρώην Έλληνας ήταν αυτός που ξεχώρισε με την εξωπραγματική του εμφάνιση. Ο λόγος για τον Ντι Τζει Κούπερ που έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για την ομάδα του και σημείωσε 30 πόντους και μοίρασε 14 ασσίστ στην νίκη της Ορτέζ επί της Ορλεάν με 95-91. Για τους Ορλεάνους κορυφαίος ήταν ο άλλοτε γκαρντ του Ικάρου, Κάιλ ΜακΑλάρνι, με 23 πόντους.

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Έι Τζέι Σλότερ, με 20 πόντους πήρε από το χέρι τη Στρασμπούρ και την οδήγησε στη νίκη με 85-74 επί της Αντίμπ, παρά 20 πόντους του πρώην φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Τρε Σίμονς.  Νωρίτερα, η Λιμόζ διέκοψε σερί τριών αρνητικών αποτελεσμάτων και πήρε τη νίκη με 70-64 επί της Ναντέρ. Τέλος, η Βιλερμπάν συνέχισε με νίκη με 75-64 επί της Λα Πορτέλ, χάρη σε 21 πόντους του Νικολά Λανγκ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…