Κεντρική Basket League Αγώνες Κόροιβος – Δόξα Λευκάδας 74-71

Κόροιβος – Δόξα Λευκάδας 74-71

koroivos

koroivos

Η ανατροπή του αιώνα, μάχη μέχρι τέλους!
Πραγματοποιώντας μία επική ανατροπή και γυρνώντας από το -16 (43-59) ο Κόροιβος κάνοντας “όργια” μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στη φετινή Stoiximan.gr Basket League (74-71).

Με το τζάμπολ του αγώνα η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλο έδειξε με το καλημέρα πως είναι έτοιμη να απογοητεύσει για ακόμα μία φορά την ομάδα της Ηλείας και όντας εξαιρετική και στις δύο πλευρές του παρκέ, έκλεισε στο +7 (10-17) το πρώτο δεκάλεπτο.

Στη συνέχεια, με τον Ντέβιν Βαν Όστρουμ να τραβάει το κουπί στην επίθεση και τον Μπράουν να είναι σε τρομερή φόρμα κάνοντας ευτυχυσμένους τους συμπαίκτες του, (7 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο) ο Κόροιβος μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάει στ’ αποδυτήρια μόλις στο -3.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων απέναντι στην ομάδα-έκπληξη του πρωταθλήματος και τα “αστέρια” του Χάρη Μαρκόπουλου με ένα εντυπωσιακό σερί 11-24, νόμιζαν πως “κλείδωσαν” ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα.

Η ομάδα της Αμαλιάδας θέλησε να… ξυπνήσει 10 λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης και το έκανε. Με τους Μπράουν, Βαν Όστρουμ και Χολ να κάνουν ότι θέλουν, πραγματοποίησε ένα τρομερό σερί 31-12 στην τέταρτη περίοδο παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα και ο Ντίνος Καλαμπάκος έκανε γεγονός την πρώτη του νίκη στα μεγάλα σαλόνια.

Τα δεκάλεπτα: 10-17, 32-35, 43-59, 74-71.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Καλαμπάκος): Μπράουν 18 (1), Γκότσερ 9 (3), Μιχάλογλου 2, Βαν Οστρουμ 18 (3), Χολ 16, Μιλουτίνοβιτς 9 (1), Σαχπατζίδης 2, Χατζηνικόλας, Σπυριδωνίδης, Ρϊτσαρντ.
ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Μαρκόπουλος): Σκοτ 12 (1), Μπασάμπε 19, Ντόμπλας 1, Τσαλδάρης 10 (2), Ουελς 6, Δεμερτζής, Γεωργάκης, Ταπούτος 8 (1), Ρόμπινσον 10 (2).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…