Κεντρική Διεθνή “Κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης ο Ομπράντοβιτς”

“Κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης ο Ομπράντοβιτς”

001042

sloukas-fener-laboral-kutxa-berlinΚορυφαίο προπονητή της Ευρώπης χαρακτήρισε ο Κώστας Σλούκας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Έλληνα άσο να τονίζει ταυτόχρονα πως ο πολύπειρος τεχνικός σου δίνει πάντα κίνητρο προκειμένου να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δε στάθηκε μόνο στον νυν προπονητή του, αλλά και στον περσινό, χαμένο τελικό κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

“Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι πως έχουμε σχεδόν την ίδια ομάδα με πέρυσι. Η χημεία και η παρέα που έχουμε είναι εξαιρετικές. Το κίνητρό μας είναι το ίδιο όπως κάθε χρόνο. Δουλεύουμε πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας, ενώ αποτελεί ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο το Final 4 που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη”, ανέφερε αρχικά ο Κώστας Σλούκας στα τουρκικά ΜΜΕ και πρόσθεσε:

“Πέρυσι, χάσαμε στις λεπτομέρειες τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και λυπόμαστε πολύ γι’ αυτό. Φέτος, μας περιμένει μία δύσκολη σεζόν και θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Πάντα έχουμε κίνητρο, κυρίως γιατί παίζουμε σε αυτή την ομάδα”.

Τέλος, ο πρώην “ερυθρόλευκος” αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λέγοντας: “Ο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης. Δεν είναι μόνο τα τρόπαια που έχει πάρει, αλλά αν κάτσεις να συζητήσεις πέντε λεπτά μαζί του, θα το καταλάβεις. Σου δίνει πάντα κίνητρο, είτε είσαι νέος, είτε έμπειρος. Έτσι, μπορούμε και επικοινωνούμε όλοι πολύ καλά”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας. Η Νεπτούνας έκανε το 2/2 με τον Γιώργο Βόβορα στον…