Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κάθε παιχνίδι και μία μεγάλη πρόκληση”

“Κάθε παιχνίδι και μία μεγάλη πρόκληση”

bartzokas lokomotiv

bartzokas-lokomotiv

Υπομονή και μάχη για κάθε κατοχή. Αυτά τα δύο στοιχεία θα δώσουν τη νίκη στην Μπαρτσελόνα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν για την πρώτη αγωνιστική της νέας Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

“Η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη με την έναρξη της διοργάνωσης. Κάθε παιχνίδι θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας. Τώρα εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρώτο μας παιχνίδι κόντρα στην Ούνικς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα εκτός έδρας ματς. Είναι μία τυπική ρωσική ομάδα με έναν άψογο γκαρντ, τον Κόλομ και έναν εξαιρετικό σκόρερ, τον Λάνγκφορντ. Θα πρέπει να παίξουμε για 40 λεπτά, να είμαστε υπομονετικοί και να παλέψουμε για κάθε κατοχή αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί”, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τόνισε: “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και πιστεύω ότι όλη η ομάδα είναι επίσης ενθουσιασμένη που ξεκινάει για αυτή τη σεζόν η Ευρωλίγκα. Έχουμε μια πολύ δύσκολη δουλειά, με ένα πολύ δύσκολο ταξίδι και μετά ένα παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Προσεγγίζουμε αυτό το παιχνίδι, όπως οποιοδήποτε παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι η Ούνικς. Με το καινούριο σύστημα, κάθε παιχνίδι θα μετράει, ειδικά τα εκτός έδρας, και για μας τους παίκτες, θα είναι πολύ καλό που θα παίξουμε κόντρα σε όλες τις ομάδες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…