Κεντρική Basket League Άρης “Καταλυτική η παρουσία μας στο δεύτερο δεκάλεπτο”

“Καταλυτική η παρουσία μας στο δεύτερο δεκάλεπτο”

dimitris priftis

dimitris-priftis

Μετά την νίκη-πρόκριση, του Άρη επί της Κύμης με 9862, στην επόμενη φάση του Κυπελλού Ελλάδας, ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, Δήμήτρης Πρίφτης, δήλωσε πως, η ομάδα του θέλει πολύ δουλειά ακόμα, ενώ στάθηκε και στο δεύτερο καταιγιστικό δεκάλεπτο της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:
“Η Κύμη είχε μια πολύ καλή διαδρομή, έπαιξε δύσκολα παιχνίδια, είναι ισορροπημένη ομάδα και θα έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ήταν καταλυτική η παρουσία μας στο δεύτερο δεκάλεπτο, κυρίως αμυντικά και εκεί δόθηκε και ένα στίγμα. Στο τρίτο δεκάλεπτο – και πρέπει να είμαι πιο αυστηρός με τους παίκτες μου – δεν ήμασταν σοβαροί, δεν είχαμε συγκέντρωση.

Η Κύμη ήταν δεδομένο ότι θα ήταν λίγο πιο σκληρή και πιο συγκεντρωμένη, δεν είχαμε καλή συμπεριφορά, με προβληματίζει αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά, για να βελτιωθούμε. Έγιναν 55 λάθη, ήταν σαν ζούγκλα, είναι αδικαιολόγητο. Το ίδιο πιστεύω ότι θεωρεί και ο κόουτς Μπρατσιάκος.” ενώ στην συνέχει ανέφερε:

“Σε κάθε παιχνίδι τεστάρουμε τις δυνατότητές μας, ειδικά τώρα που τα παιχνίδια έχουν κόστος. Σήμερα ήταν νοκ άουτ παιχνίδι, όλα είναι σοβαρά. Κάθε ματς είναι τεστ. Έχουμε μια αθλητικότητα και αυτή πρέπει να βγάλουμε στο αμυντικό κομμάτι και να γίνουμε σοβαροί και λιγότερο επιπόλαιοι στην επίθεση. Ο παίκτης ενστικτωδώς χαλαρώνει όταν έχει διαφορά. Αυτό έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο. Το ότι δεν είμαστε σε βαθμό ετοιμότητας σε επίπεδο τακτικής δεν είναι έκπληξη για μένα, θέλουμε πολλή δουλειά.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…