Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Κάποιοι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία”

“Κάποιοι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία”

Giannis Sfairopoulos2

Giannis Sfairopoulos2

Ο Ολυμπιακός πήρε μία δύσκολη νίκη απέναντι στον πολύ καλό Κολοσσό, με τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να τονίζει πως ορισμένοι παίκτες του πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία εν όψει της τρομερά δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.

Για την έλλειψη ρυθμού από τους παίκτες του: “Όταν δεν είσαι έτοιμος να παίξεις είναι λογικό όταν δυσκολεύει το παιχνίδι να είναι πιο δύσκολο για να βρεις ρυθμό. Το καλό είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε η άμυνα. Από την άμυνα κερδίσαμε το παιχνίδι”, ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” και πρόσθεσε:

Για την πνευματική ετοιμότητά τους: “Δεν με ανησυχεί. Το είχα πει και τις άλλες χρονιές. Το λέω πιο έντονα φέτος. Εάν δεν είσαι έτοιμος να παίξεις δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε μαραθώνιο. Φταίμε εμείς. Ζητάω από τους παίκτες να τα δίνουν όλα, πάντα. Κατανοώ πως μπορεί να είναι άστοχοι, αλλά πνευματικά πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι.

Το λέω πιο συχνά φέτος, γιατί τα παιχνίδια είναι περισσότερα. Θέλω να κοπούν όλα αυτά και όλοι να είναι έτοιμοι να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η ομάδα έχει δεκαπέντε παίκτες και πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή”.

Για τους παίκτες που πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία: “Μην ανησυχείτε, αυτοί ξέρουν ποιοι είναι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…