Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Κάνει παιχνίδι ο Τζόρντι!

Κάνει παιχνίδι ο Τζόρντι!

godas

godas

Δεν γνωρίζουμε αν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος παίζει πόκερ. Ο Τζόρντι Μπερτομέου, πάντως, του έκανε “καρέ” (του Ρήγα δεν το λες) και του πήρε όλο το χαρτί. Και τώρα, αν φανερώσει τα φύλλα του θα δούμε αν έκανε (ο Γιώργας) μπλόφα, ή αν πίστευε ότι έχει καλό χαρτί στο χέρι.

Επί της ουσίας: Και οι τέσσερις διαιτητές είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν και να σφυρίξουν στους αγώνες που τους έχει ορίσει η Ευρωλίγκα. Τρεις εξ αυτών, οι Σπύρος Γκόντας, Γιάννης Φούφης και Πέτρος Παπαπέτρου, έχουν οριστεί σε αγώνες Eurocup. Κι εδώ αρχίζουν τα ωραία, καθώς ο πρόεδρος της ΕΟΚ τους έχει ενημερώσει ότι συμμετοχή στο Eurocup σημαίνει αυτόματο αποκλεισμό από τους αγώνες των ελληνικών διοργανώσεων και της FIBA.

Μέχρι το πρωί όλοι ήταν διστακτικοί, καθώς η Ευρωλίγκα δεν τους έδινε τίποτα για να κρατηθούν. Συμπληρώστε πως υπάρχει και τέταρτος, ο Ηλίας Κορομηλάς, ο οποίος όμως έχει οριστεί σε αγώνα της Ευρωλίγκας, άρα έχει λίγο περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει, καθώς -σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Γιώργου Βασιλακόπουλου– δεν υπάρχει πρόβλημα με τις διαιτησίες της Ευρωλίγκας.

Οι επιτελείς της Ευρωλίγκας έδωσαν στους τέσσερις διαιτητές (σχεδόν) αυτό που ζήτησαν. Αν η ΕΟΚ επιμείνει και τους τιμωρήσει, θα έχουν αυτόματα κλειστό τριετές συμβόλαιο. Κι άφησαν τον Βασιλακόπουλο χωρίς… μάρκα στο τραπέζι. Βεβαίως, πρέπει να το δούμε να συμβαίνει, να επιβιβαστούν (αύριο) στα αεροπλάνα και να παίξουν τους αγώνες του “μισητούEurocup.

Αν συμβεί αυτό, μετά το μπαλάκι πάει στην πλευρά της ΕΟΚ. Θα επιμείνει στην χωρίς λογικό στήριγμα απειλή του; Θα στερήσει το πρωτάθλημα από τέσσερις διαιτητές πρώτης γραμμής; Θα τους αφήσει στην αγκαλιά της Ευρωλίγκας, που μαζί και με τον Χρήστο Χριστοδούλου θα έχει πέντε πρωτοκλασάτους Έλληνες;

Όλα αυτά είναι ζητήματα της επόμενης μέρας. Η άποψή μας είναι πως θα κάνει πίσω και ότι σταθερά μπλοφάρει. Αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…