Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Κάναμε σημαντικά λάθη”

“Κάναμε σημαντικά λάθη”

Kostas

Kostas MexasΤο γεγονός πως η ομάδα του έκανε σημαντικά λάθη στο τρίτο δεκάλεπτο τόνισε ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Κώστας Μέξας, μετά την ήττα από τα Τρίκαλα του Γιάννη Καστρίτη.

“Δεν τα καταφέραμε στις λεπτομέρειες. Κάναμε σημαντικά λάθη στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και στις αρχές του τέταρτου. Είχαμε πλήρως τον έλεγχο, αλλά κάναμε λάθη και τα Τρίκαλα κέρδισαν δίκαια. Κάναμε λάθη στην άμυνα. Ο Τσαγκαράκης π.χ., ένας πολύ καλός σουτέρ, βρήκε τρία σουτ μόνος του. Το μομέντουμ γύρισε και αυτή είναι η πραγματικότητα”, ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της NOVΑ.

Έπειτα, ο Γιώργος Τσιάρας, τόνισε: “Είμαστε πολύ προβληματισμένοι. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά κάναμε λάθη στην επίθεση και δεν ακολουθήσαμε σε σημεία του αγώνα την τακτική μας στην άμυνα. Τα Τρίκαλα μας τιμώρησαν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πρέπει να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Εχουμε συνεχώς προβλήματα  τραυματισμών, αλλά πιστεύω πως αυτή την εβδομάδα θα βρούμε ρυθμό”.

Ενώ, σχετικά με τη βράβευσή του, είπε: “Είχαμε μια πολύ καλή χρονιά εδώ πέρυσι με την ομάδα, σίγουρα ήταν ωραία, από εκεί και πέρα τώρα είμαι στην ομάδα της Πάτρας και το μόνο που με νοιάζει είναι να πηγαίνει καλά η τωρινή μου ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…