Κεντρική NBA Καλύτερος ξένος του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Καλύτερος ξένος του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

856 1

giannis-antetokounmpo

Οι 30 general managers των ομάδων του ΝΒΑ, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος απάντησαν σε ένα ερωτηματολόγιο για το τι πιστεύουν ότι θα δουν την φετινή σεζόν. Μέσα από αυτές τις ερωτήσεις ο, δικός μας, Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε ο καλύτερος ξένος παίχτης του ΝΒΑ με ποσοστό 27.6%! Είναι μια τεράστια διάκριση, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Γιάννης βρέθηκε πάνω από ονόματα όπως ο Νοβίτσκι, τα αδέρφια Γκασόλ, ο Πάρκερ και ο Τζινόμπιλι.

Ο παίχτης των Μπακς προετοιμάζεται για την τέταρτη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, είναι πλέον ο franchise player του Μιλγουόκι και βλέπει τους πάντες να ασχολούνται μαζί του.

Από εκεί και πέρα, οι GMs προέβλεψαν (σε ποσοστό 96.7%!) πως το ζευγάρι των Τελικών του 2017 θα είναι ξανά αυτό των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ το 69% ψήφισε τους “Πολεμιστές” Πρωταθλητές! Λογικό το ποσοστό, καθώς η μετακόμιση του Κέβιν Ντουράντ στους φιναλίστ των περσινών τελικών τους δυνάμωσε σε τρομερό βαθμό.

curry-warriors-cavs

Η πρόβλεψη για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη έβγαλε τον Λεμπρόν Τζέιμς MVP (με ποσοστό 46.7%), με τον Γουέστμπρουκ να έρχεται δεύτερος (23.3%) και τους Κάρρι (10%), Χάρντεν (10%), Ντουράντ (6.7%) να συμπληρώνουν την πεντάδα.

lebron-james-mvp-finals-2016

Το 66.7% προέβλεψε πως το βραβείο του καλύτερου αμυντικού θα καταλήξει στα τεράστια χέρια του Καουάι Λέοναρντ, ενώ εκείνο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς στον Γκρεγκ Πόποβιτς (83.3%) που ψηφίστηκε και ως ο άνθρωπος που δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο στους αθλητές του με ποσοστό 66.7%.

kawhi leonard

Στο ερώτημα “ποιον παίκτη θα έπαιρνες για να “χτίσεις” μια ομάδα από το μηδέν, το 48.3% επέλεξε τον Καρλ Άντονι Τάουνς , ενώ το 56.7% προέβλεψε πως η Μινεσσότα Τίμπεργλουφς θα είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα της χρονιάς. Όσο για τον πρωτάρη της χρονιάς; Το 46.7% πήγε με το μέρος του Κρις Νταν των “Λύκων”.

Από εκεί και πέρα, ο Μπεν Σίμμονς πήρε 70% στην ερώτηση “ποιος rookie θα είναι καλύτερος παίκτης σε πέντε χρόνια”, ενώ ο Ντέβιν Μπούκερ ψηφίστηκε ως ο νεαρός που θα κάνει φέτος τη μεγαλύτερη έκρηξη. Ο Ρον Άνταμς των Γκόλνεν Στέιτ θεωρήθηκε (σε ποσοστό 37.9%) ως ο κορυφαίος assistant coach, ενώ “κλέψιμο του Draft” θεωρήθηκε σε ποσοστό 23.3% ο Μάρει των Σπερς.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…