Κεντρική Διεθνή “Ήταν ασταμάτητος ο Ολυμπιακός…”

“Ήταν ασταμάτητος ο Ολυμπιακός…”

Shved spanoulis telikos 2012

shved-spanoulis-telikos-2012Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το βράδυ που ο Ολυμπιακός τρέλανε την Ευρώπη, προκαλώντας “ψυχολογικά” στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τέσσερα χρόνια από εκείνο το 62-61 με το “πεταχτάρι” του Πρίντεζη, ο Αλεξέι Σβεντ θυμάται τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Ο Ρώσος φόργουορντ μιλώντας στο στην ιστοσελίδα “matchtv.ru”, γύρισε πίσω στο 2012 και θυμήθηκε τον τελικό με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι “ερυθρόλευκοι” εκείνο το βράδυ ήταν ασταμάτητοι.

Είμαι σίγουρος πως εάν παίζαμε άλλα δέκα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, θα νικούσαμε και στα δέκα. Αλλά, ήταν η μέρα τους και η ελληνική ομάδα έπαιζε σαν είχε έξι παίκτες στο παρκέ! Το ματς ξεκίνησε να γυρνάει στο δεύτερο ημίχρονο. Πριν το ημίχρονο, κάναμε ό,τι θέλαμε, αλλά μετά άρχισαν να πετυχαίνουν τρελά σουτ, με χέρια πάνω τους! Ήταν μία βαριά ήττα. Και εκείνο το καλοκαίρι έπρεπε να προετοιμαστούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπου κατακτήσαμε με τη Ρωσία το χάλκινο μετάλλιο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλεξέι Σβεντ.

Στη συνέχεια σχολίασε, Είμαστε όλοι άνθρωποι και ζούμε έντονα συναισθήματα. Πάντα σε μία ομάδα νιώθεις αυτοπεποίθηση και δύναμη, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος να νιώσεις τέτοιες στιγμές. Δουλεύεις έναν ολόκληρο χρόνο για τη νίκη, αλλά έρχεται η ήττα στον τελικό. Αυτό σε σκοτώνει. Στον αθλητισμό, υπάρχουν νίκες και ήττες. Αλλά, υπάρχουν και μαθήματα στους τελικούς, όπου χάνεις με μόλις έναν πόντο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…