Κεντρική Ασίστ Shadow “Είχα εισηγηθεί τη μεταγραφή του Σπανούλη στον Ολυμπιακό”

“Είχα εισηγηθεί τη μεταγραφή του Σπανούλη στον Ολυμπιακό”

giannakis

giannakis

Καλεσμένος της εκπομπής “EuroLeague Show” στην ΕΡΤ ήταν το βράδυ της Παρασκευής (21/10) ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο “Δράκος” μίλησε για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε, φυσικά, και στο κεφάλαιο της Εθνικής ομάδας.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως είχε εισηγηθεί τη μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη “γαλανόλευκη”: “Δεν πρέπει να απαιτούμε ή να προσπαθούμε να έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα όλων των Ελλήνων. Όλοι την αγαπάμε την Εθνική. Αν κρίνει κάποιος να μην επιλεγώ εγώ προς αυτή την κατεύθυνση είναι επιλογή άλλων. Δε με πειράζει. Όταν βρέθηκα σε αυτή τη θέση έκανα ό,τι μπορούσα, μακάρι να έμενα περισσότερο και να βοηθούσα κι άλλο. Όταν πήγα στον Ολυμπιακό ενημέρωσα τον Κολοκυθά και εν συνεχεία τον Βασιλακόπουλο”.

Για τον Ολυμπιακό: “Κατάφερε να δημιουργήσει έναν τρόπο δουλειάς, δημιούργησε έναν κορμό με Έλληνες παίκτες οι οποίοι μέσα από την ομάδα δημιουργούσαν τον χαρακτήρα που έπρεπε. Με την απόκτηση του Σπανούλη αφαίρεσε ένα μεγάλο όπλο από τον αντίπαλο και δημιούργησε νευρικότητα. Στην αρχή δε μπόρεσαν να τον προστατέψουν 100% τον Βασίλη, ειδικά στα ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Όταν ανδρώθηκαν και οι υπόλοιποι Έλληνες έδωσαν χαρακτήρα στην ομάδα”.

Για τον Σπανούλη: “Ο Ολυμπιακός βρήκε τον ηγέτη του, τον άνθρωπο που παίρνει τις αποφάσεις στο τέλος αποδυναμώνοντας ταυτόχρονα τον αντίπαλο στον οποίο έπαιζε. Ένα χρόνο πριν είχα πει στη διοίκηση να κοιτάξουν να τον αποκτήσουν όταν τελείωνε το συμβόλαιό του”.

Για τον Παναθηναϊκό: “Τα τελευταία 4 χρόνια ψάχνει να βρει το ρυθμό του. Δύσκολη εποχή, νευριάζει εύκολα, αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεται, η υπομονή είναι αρετή προς εξαφάνιση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…