Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Η ομάδα αντέδρασε, δεν ξέρουμε αν θα μείνουμε”

“Η ομάδα αντέδρασε, δεν ξέρουμε αν θα μείνουμε”

Βόβορας

vovoras-new

Ο Παναθηναϊκός Superfoods κατάφερε να πάρει μία άνετη νίκη απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας με 96-65, με τον Γιώργο Βόβορα να τονίζει πως υπήρχε αντίδραση από τους παίκτες της ομάδας αλλά και πως κανένας από το τεχνικό επιτελείο των “πρασίνων” δε γνωρίζει εαν θα παραμείνει στο “τριφύλλι” μετά τη συνεργασία με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Για το παιχνίδι: “Το πιο σημαντικό είναι ότι προσεγγίσαμε το ματς συγκεντρωμένοι και με ενέργεια. Είναι δύσκολο μετά από τόσο δύσκολο παιχνίδι στη Μόσχα και δύο μέρες μετά να βγάλεις τέτοια ενέργεια και γι’ αυτό αξίζουν μπράβο στα παιδιά. Θέλαμε επίσης να κάνουμε ροτέισον γιατί έρχεται δύσκολη εβδομάδα στην Euroleague με δύο παιχνίδια. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο ώστε όλοι οι παίκτες να είναι φρέσκοι κι έτοιμοι”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

Έπρεπε να προστατεύσουμε τον Γκιστ. Μπορούσε να παίξει αν χρειαζόταν. Δείχνουν διάθεση τα παιδιά για να τρέξουν. Είχαμε 30 ασίστ, αλλά 21 λάθη, τα περισσότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα είχε πολύ καλή εικόνα και αξίζουν συγχαρητήρια”.

Για την δύσκολη εβδομάδα, ύστερα από την κακή εμφάνιση στο ΣΕΦ και την αλλαγή προπονητή: “Μας ζητήθηκε από όλο το σταφ να βοηθήσουμε σε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό. Προσπαθήσαμε με την προσέγγιση που είχαμε με τον κόουτς Πεδουλάκη να την ετοιμάσουμε καλύτερα. Δεν το γνωρίζουμε ακόμα αν θα είμαστε εδώ στη συνέχεια. Είναι πολύ πρόωρα όλα αυτά. Θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες”.

Για τους παίκτες και πόσο εύκολο ήταν να μείνει η ομάδα ενωμένη τις τελευταίες μέρες: “Τα παιδιά εκτός του ότι είναι που καλοί παίκτες, έχουν ισχυρή προσωπικότητα και μετά το χαστούκι στο ΣΕΦ υπήρχε αντίδραση. Η ομάδα αντέδρασε. Ξέραμε ότι έπρεπε να δείξουμε διαφορετική εικόνα. Από το παιχνίδι κρατάμε την αντίδραση των παικτών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …