Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η μετά-Διαμαντίδη εποχή και το Φάιναλ Φορ!

Η μετά-Διαμαντίδη εποχή και το Φάιναλ Φορ!

kalathis

kalathis

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τον νέο Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” αναφέρθηκε στη ζωή χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ κατέστησε σαφές πως στόχος της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη είναι η επιστροφή στο Φάιναλ Φορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη ζωή χωρίς τον Διαμαντίδη: “Θα είναι δύσκολο. Για τους οπαδούς και την ομάδα. Θα μας λείπει σίγουρα, αλλά για εμάς θα είναι μια ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να προχωρήσουμε συνεχίζοντας να κερδίζουμε”.

Για το τι σημαίνει γι’ αυτόν η ανάληψη της αρχηγίας της ομάδας: “Είναι κάτι σημαντικό για μένα. Εβλεπα τον Διαμαντίδη για τέσσερα χρόνια, πως καθοδηγούσε την ομάδα. Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα και ο στόχος μου θα είναι να κερδίζουμε”.

Για τους νέους του συμπαίκτες: “Εχουμε τον Μπουρούση που έκανε εκπληκτική σεζόν πέρσι, τον Ρίβερς που είναι πολύ καλός σουτέρ, τον Νίκολς που φέρνει μια νοοτροπία νικητή, τον Πατ Καλάθη που έπαιξε ξανά εδώ, τον Σίνγκλετον που παίζει και στις δυο θέσεις ψηλών. Εχουμε πολλούς παίκτες και θα είναι δύσκολο να μας μαρκάρει η αντίπαλη ομάδα”.

Για το νέο σύστημα της διοργάνωσης: “Είναι πιο κοντά στο σύστημα του ΝΒΑ, που μου αρέσει. Θα είναι καλό για όλους. Οι φίλαθλοι θα μας είναι εδώ για κάθε ματς για να δουν όλες τις ομάδες”.

Για την απουσία του Παναθηναϊκού από τα Φάιναλ Φορ τα τελευταία τέσσερα χρόνια: “Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, να επιστρέψουμε στο Φάιναλ Φορ. Οταν φθάσεις εκεί, όλα μπορούν να γίνουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…