Κεντρική Basket League Άρης Η αποστολή του Άρη για Πάτρα

Η αποστολή του Άρη για Πάτρα

aris 4

aris

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (28/10, 17:00) τον Προμηθέα στην Πάτρα, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της stoiximan.gr Basket League. H ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Παρασκευή (28/10) με μία μεσημεριανή προπόνηση στο “Nick Galis Hall”.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε όλους τους διαθέσιμους παίκτες στη διάθεσή του. Απών από την αναμέτρηση θα είναι ο Βασίλης Καββαδάς, ενώ την αποστολή η οποία αναχωρεί το μεσημέρι για την Πάτρα, απαρτίζουν οι:

Ντέβιν Μαρμπλ, Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Μίκαελ Τζένκινς, Ουίλ Κάμινγκς, Θόδωρος Ζάρας, Βασίλης Χρηστίδης, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Έρικ Μπάκνερ, Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς.

“Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα στην Πάτρα, κόντρα στον Προμηθέα. Πρόκειται για μία καλή ομάδα με ποιοτικό ρόστερ, επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο. Εμείς, μετά από τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα, πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και γι’ αυτόν τον λόγο η νίκη είναι απαραίτητη”, δήλωσε ο Πρίφτης για το αυριανό παιχνίδι.

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη νίκη, ο 48χρονος προπονητής επισήμανε: “Όπως πάντα, ξεκινάμε από την άμυνα και πρέπει να κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα έναν αντίπαλο ο οποίος έχει την ευχέρεια να σκοράρει αρκετούς πόντους. Την ίδια ώρα, στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στην επίθεση, όπως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους Μπάκεν Μπέαρς, με μεγαλύτερη διάρκεια σ’ αυτό το κομμάτι. Ο έλεγχος του ρυθμού, τα ριμπάουντ και η ευστοχία στο μακρινό σουτ είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…