Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η αναγέννηση του Λίνου

Η αναγέννηση του Λίνου

xrisikopoulos 1

xrisikopoulos

Την τρίτη του σερί νίκη στη Stoiximan Basket League πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με αρκετή δόση τύχης “λύγισε” εντός έδρας τον Απόλλωνα Πάτρας, επικρατώντας με 84-83. Ο Σάιμπερτ πέτυχε το τρίποντο της νίκης, ωστόσο κορυφαίος των νικητών ήταν με διαφορά ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Η φετινή σεζόν είναι κομβική για τον 24χρονο Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος επιθυμεί να αποδείξει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο υψηλό επίπεδο. Κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, μέτρησε 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κοψίματα, όντας με διαφορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο Χρυσικόπουλος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων παικτών του ΠΑΟΚ. Έχει μέσο όρο 15 πόντους, 5,25 ριμπάουντ, 1,25 ασίστ, 1,25 κοψίματα και 1,75 κλεψίματα σε τέσσερα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον κόουτς Μαρκόπουλου να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, βλέποντας τον 24χρονο φόργουορντ να βγαίνει μπροστά και να βοηθάει τα μέγιστα τον ΠΑΟΚ να φτάνει στα θετικά αποτελέσματα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…