Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Η αγωνία στο κατακόρυφο”

“Η αγωνία στο κατακόρυφο”

rethimno

rethimno

O παίκτης του Ρεθύμνου, Θωμάς Κόττας, έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ για το άγχος της νέας χρονιάς στην Basket League, αλλά και για την πρεμιέρα ενάντια στο Κολοσσό Ρόδου, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της Κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Θωμάς Κόττας:
“Οι προσδοκίες και η αγωνία στο κατακόρυφο

Καλησπέρα σε όλους και σας καλωσορίζω στο καινούργιο μου μπλογκ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και θα ήθελα κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις και τα όνειρα μου.

Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω να γράφω για την πρεμιέρα της ομάδας μου, η οποία θα ξεκινήσει αύριο τις επίσημες υποχρεώσεις της στην Basket League. Οι προσδοκίες και η αγωνία όλης της ομάδας είναι στο κατακόρυφο. Θα αγωνιστούμε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και όλοι περιμένουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και φυσικά τη νίκη της ομάδας μας. Έπειτα από μία μακρά προετοιμασία και δύσκολη, είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τη δύναμη και την αγωνιστικότητα μας.

Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Basket League και ευελπιστούμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ελπίζω και εύχομαι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα πετύχουμε μία σπουδαία νίκη. Άλλωστε ένας από τους εφετινούς μας στόχους είναι οι εκτός έδρας επιτυχίες, εάν πραγματικά θέλουμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά την ομάδα μας και να την διατηρήσουμε στα ψηλά “σκαλοπάτια” του ελληνικού μπάσκετ. Βέβαια, σε περίπτωση νίκης, εκτός από τους δύο βαθμούς που θα προσθέσουμε στην βαθμολογία μας, θα μας δώσει έξτρα ώθηση για να συνεχίσουμε ανάλογα.

Το πρώτο ματς είναι εκείνο που έχω εγώ και οι συμπαίκτες μου στο μυαλό μας αλλά επίσης ανυπομονώ να νιώσω τον “παλμό” του “Μελίνα Μερκούρη” σε εντός έδρας αγώνα, ο οποίος σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι το επόμενο Σάββατο απέναντι στον Άρη. Οι προσδοκίες μου απέναντι στον κόσμο είναι υψηλές, αφού έχω ζήσει στιγμές στο κλειστό του Ρεθύμνου αλλά ως αντίπαλος. Βέβαια, ταυτόχρονα υπόσχομαι και εγώ από την μεριά μου, μαζί με τους συμπαίκτες μου ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας με επιτυχίες και θέαμα.

Καλή αρχή σε όλους μας!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…