Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Γρήγορη παραμονή και πλέι οφ”

“Γρήγορη παραμονή και πλέι οφ”

paok kolossos

paok-kolossos

Ο Άρης Λυκογιάννης και ο Γιάννης Γεωργαλλής μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το νέο πρωτάθλημα και για τους στόχους του Κολοσσού Ρόδου.

“Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και στους παίκτες τους, ώστε να βγάλουν τη σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Φέτος, αναμένουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες θα παρουσιαστούν με ενισχυμένα ρόστερ, σε σχέση με πέρυσι. Υπάρχει το σασπένς του αγνώστου, αφού περιμένουμε να δούμε πολλά νέα πρόσωπα σε κάθε ομάδα και έτσι θα υπάρχει η αγωνία για να δούμε πως θα παρουσιαστούν οι αντίπαλοί μας”, δήλωσε ο προπονητής των “θαλασσί” και πρόσθεσε:

“Στόχος της ομάδας μας είναι να διατηρήσει τον σεβασμό των αντιπάλων της, όπως γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια, παίζοντας δηλαδή με την ίδια σκληράδα και ανταγωνιστικότητα. Όπως και τις προηγούμενες σεζόν, έτσι και φέτος, θέλουμε να παίξουμε καλό και γρήγορο μπάσκετ. Να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε, ώστε να μπούμε στα αλλαγμένα playoffs”.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γεωργαλλής σημείωσε: “Αρχικά, να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου υγεία σε όλες τις ομάδες και τους παίκτες. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, περιμένω και ελπίζω να κάνουμε μία καλύτερη χρονιά από την περσινή. Θέλουμε από την αρχή να μαζέψουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και στη συνέχεια να κοιτάξουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στα νέα playoffs. Τέλος, για το νέο πρωτάθλημα εύχομαι να δούμε ακόμη καλύτερο θέαμα και χωρίς βία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…