Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γκίκας : ”Πρώτα η παραμονή, μετά τα πλέι οφ”

Γκίκας : ”Πρώτα η παραμονή, μετά τα πλέι οφ”

gkikas promitheas

gkikas-promitheas

Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ του Προμηθέα Πατρών μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για την νέα σεζόν στην Α1, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη νίκη των Πατρινών στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Νίκο, ουσιαστικά ένα ξέσπασμά σας στην τρίτη περίοδο, ήταν αυτό που σας οδήγησε στη νίκη κόντρα στη Δόξα. Τι ήταν αυτό που αλλάξατε στο παιχνίδι σας;

”Νομίζω ότι σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε τη Δόξα, με εξαίρεση δηλαδή, ένα δικό τους ξέσπασμα στην 4η περίοδο όταν μας πλησίασαν. Θεωρώ ότι βοήθησαν όλοι οι παίκτες, παίξαμε ομαδικά και είχαμε πολλές λύσεις. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι σκόραραν τόσοι παίκτες σε αυτό το ματς”.

Γενικώς κρατάτε χαμηλούς τους τόνους. Θεωρείς ότι ο Προμηθέας εφέτος, θα παλέψει για την είσοδο στα πλέι οφ ή την παραμονή του στην κατηγορία;

”Θέλω να είμαι αισιόδοξος και θα πω ότι θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Πρώτος στόχος βέβαια, είναι η παραμονή. Δεν είναι κακό όμως να είμαστε αισιόδοξοι και να κοιτάμε ψηλότερα. Έχουμε αρκετά καλό υλικό και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε κάτι καλό”.

Την επόμενη αγωνιστική, παίζετε με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Τι πιθανότητες δίνεις να αποδράσετε με το διπλό;

”Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι διότι ο Κολοσσός θέλει πάση θυσία τη νίκη, καθώς μία ήττα θα τον φέρει πολύ πίσω αν δούμε και τα προηγούμενα αποτελέσματά του. Θα δώσουμε μία μεγάλη μάχη και πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, για το καλύτερο δυνατό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…