Κεντρική Διεθνή Γκάουντλοκ: “Αν βάζω 50 πόντους και χάνουμε, δεν έχει νόημα”

Γκάουντλοκ: “Αν βάζω 50 πόντους και χάνουμε, δεν έχει νόημα”

armani milano ricky hickman

armani-milano-ricky-hickman

Η Μακάμπι δεν κατάφερε να ξεκινήσει ιδανικά τη συμμετοχή της στη νέα Ευρωλίγκα, γνωρίζοντας την ήττα από την σπουδαία Αρμάνι Μιλάνο με 99-97, με τον Άντριου Γκάουντλοκ να τονίζει:

“Πολεμήσαμε με ότι είχαμε για να κάνουμε το come back, αλλά δεν ήταν αρκετό. Σουτάραμε καλά, αλλά κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα. Σίγουρα αυτό είναι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Δείξαμε χαρακτήρα και επιστρέψαμε από έναν χαμένο αγώνα, αλλά δεν έπρεπε να είχαμε φτάσει σε αυτήν την κατάσταση. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε 99 πόντους” και στη συνέχεια να προσθέτει:

“Νοιώθω ότι έχω έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα να είμαι ένας ηγέτης, αλλά πρέπει να οδηγήσω τους συμπαίκτες μου στη νίκη. Αν εγώ σκοράρω 50 πόντους και χάνουμε, δεν έχει νόημα. Πιστεύω θα έρθουν και οι νίκες”.

Από την πλευρά του και ο Γκάι Πνίνι, είπε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με ένα ενθουσιασμένο κοινό. Κάτι δεν πάει καλά με την άμυνά μας, και σε προσωπικό, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό γιατί δεν είναι δυνατόν να μην κερδίζουμε παιχνίδια στα οποία βάζουμε 97 πόντους στην επίθεση. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…