Κεντρική Διεθνή Γιουλ: “Το μόνο που σκέφτομαι είναι η Ρεάλ”

Γιουλ: “Το μόνο που σκέφτομαι είναι η Ρεάλ”

llull real madrid

llull-real madridΜετά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο ισπανός γκαρντ απέναντι στους Οκλαχόμα Θάντερ, στο πλαίσιο των Global Games, πολλά σενάρια για ομάδες του NBA που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν βγήκαν στην επιφάνεια.

Ο 28χρονος σταρ των Μαδριλένων μίλησε στην «Mundo Deportivo» σχετικά με τις φήμες, λέγοντας ότι το μόνο που σκέφτεται είναι η Ρεάλ και είναι συγκεντρωμένος στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Φήμες σαν και αυτές θα υπάρχουν πάντα, ειδικά όταν κερδίζεις την Οκλαχόμα με τον τρόπο που τους κερδίσαμε. Πιθανώς θα περάσουν μερικές εβδομάδες μέχρι να σταματήσουν οι φήμες», τόνισε αρχικά ο Γιουλ και συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ ήρεμος, έχω πει πολλές φορές ότι είμαι χαρούμενος εδώ και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Σκέφτομαι το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό την Τετάρτη (12/10), να κερδίζω τίτλους και να πανηγυρίζουμε με τους οπαδούς».

Ο Ισπανός γκαρντ σχολίασε και το νέο τρόπο διεξαγωγής της Ευρωλίγκα: «Θα υπάρχει ένα πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα,με περισσότερα παιχνίδια,αλλά θα είναι το ίδιο για όλες τις ομάδες, οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία. Είμαστε πρόθυμοι και πολύ ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε. Οπωσδήποτε, δεν διαλέξαμε τη μορφή της διοργάνωσης, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε και να προσπαθήσουμε να πάμε στους 8 με πλεονέκτημα έδρας και μετά στο Final 4».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…