Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Γερμανική λατρεία για τον ΠΑΟΚ

Γερμανική λατρεία για τον ΠΑΟΚ

timthumb

timthumb

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο (15/00, 17:00), τον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Δύο γερμανοί φίλαθλοι θα δώσουν το παρών στις εξέδρες του κλειστού της Πυλαίας. Οι δυο τους, εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία τους στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κατερίνη, και προμηθεύτηκαν εισιτήρια για την αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

H αγάπη για το μπάσκετ και τα όσα γνωρίζουν για τον ΠΑΟΚ έφεραν τον Simon και την Vicky σήμερα το πρωί (14/10) στο PAOK Sports Arena. Είναι Γερμανοί, από τη Βόννη, και ήρθαν σήμερα το πρωί από την Κατερίνη όπου περνούν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους, για να αγοράσουν τα εισιτήριά τους για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό, αγώνα τον οποίο θέλουν να παρακολουθήσουν, καθώς ο Simon είναι λάτρης του μπάσκετ.

Με την ευκαιρία, περιηγήθηκαν στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ, είδαν με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις φωτογραφίες, τις ρετρό φανέλες και τα τρόπαια και προτού αποχωρήσουν πήραν τα αναμνηστικά τους από την μπουτίκ.

Η συζήτηση για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε από τον μοναδικό Γερμανό παίκτη που έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας, τον Stefan Baeck και κατέληξε στον Peja Stojakovic, τη φανέλα του οποίου επέλεξαν για φόντο στην αναμνηστική τους φωτογραφία. Ο Simon και η Vicky ανανέωσαν το ραντεβού του για αύριο στο γήπεδο και, εάν τα καταφέρουν, μπορεί να είναι στις 22/11 στο Oldenburg”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …