Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Φοβεροί οι οπαδοί μας, θα ανταποδώσουμε στο παρκέ”

“Φοβεροί οι οπαδοί μας, θα ανταποδώσουμε στο παρκέ”

aek ivanovic 1

aek-ivanovic

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, παραμένοντας αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, και ο άσος της “Ένωσης”, Νίκολα Ιβάνοβιτς, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα ανταποδώσουν μέσα στο παρκέ τους φοβερούς οπαδούς τους, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα.

Όλα όσα έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ο Μαυροβούνιος γκαρντ:
“Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι στην ομάδα. Προχωράμε με νίκες και αυτό μόνο χαμόγελα φέρνει. Παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ, αρκετοί παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, η ατμόσφαιρα μεταξύ μας είναι υπέροχη και δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να χαλάσει όλο αυτό.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για το ματς του Σαββάτου με τα Τρίκαλα. Αυτό που προέχει είναι το Πρωτάθλημα τώρα, και μετά βλέπουμε το Champions League και τον αγώνα με τη Μπεσίκτας. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, να ελέγξουμε τον ρυθμό στα Τρίκαλα, όπως κάναμε και στα προηγούμενα ματς και θα πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη.

Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά στους οπαδούς μας. Είναι κάτι φοβερό αυτό που κάνουν ειδικά στα εκτός έδρας ματς. Σημαίνει πολλά για εμάς η υποστήριξη τους. Να είναι σίγουροι ότι θα τους το ανταποδώσουμε στο παρκέ.

Να είστε καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…