Κεντρική Διεθνή “Εξαιρετική ομάδα ο Παναθηναϊκός”

“Εξαιρετική ομάδα ο Παναθηναϊκός”

saras jasikevicius zalgiris coach

saras-jasikevicius-zalgiris-coach

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις Κάουνας στο “Νίκος Γκάλης” (14/10, 21:15) και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε πρόσφατες δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκας, τόνισε πως οι Νικ Καλάθης και Γιάννης Μπουρούσης είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο “Σάρας”:
“Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα εποχή της Ευρωλίγκα. Παρ’ όλα αυτά ήταν αρκετά δύσκολο να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίξει απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους πρόσφατα ή δεν έχουν παίξει πλήρεις σε όλη την προετοιμασία. Δεν μπορούσαμε να αναλύσουμε τα παιχνίδια τόσο εύκολα

Συνολικά, βλέποντας το ρόστερ Παναθηναϊκού μπορείς να πεις ότι έχουν μια εξαιρετική ομάδα. Χωρίς αμφιβολία, ο Καλάθης και ο Μπουρούσης μπορούν να ξεχωρίσουν ως οι πιο επικίνδυνοι παίκτες και θα χρειαστεί να ελέγξουμε την άμυνά μας κατάλληλα. Θα χρειαστεί να σταματήσουμε τους σουτέρ τους επίσης. Σχετικά με τη φόρμα μας, ακόμη τη βρίσκουμε. Χρειαζόμαστε να βελτιώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, αλλά βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση και με κάθε παιχνίδι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…