Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague-Novasports μαζί έως το 2020

Euroleague-Novasports μαζί έως το 2020

euroleague logo

euroleague-logo

Έως το 2020 επέκτειναν την συνεργασία τους η Euroleague και τα κανάλια Novasports. H κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο μπάσκετ, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τα συνδρομητικά κανάλια για την τριετία 2017-2020. Υπενθυμίζουμε ότι τα δικαιώματα τα πήρε πρώτη φορά την σεζόν 2005-2006 και έκτοτε δεν τα έχασε πότέ.

Αναλυτικά:

“Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, και διαθέτοντας τεχνογνωσία και εμπειρία 20 και πλέον χρόνων, θα προβάλλουν αποκλειστικά για την τριετία 2017-2020 την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της γηραιάς ηπείρου. Φυσικά, τα γεγονότα κάθε αγωνιστικής ημέρας θα συνεχίσουν να προβάλλονται και να αναλύονται μέσα από την εκπομπή “Super EuroLeague”, καθώς και το Novasports.gr με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρα σχόλια και εκτιμήσεις.

Η Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας, κα Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στην επέκταση της συμφωνίας με την Euroleague επεσήμανε: “Η νέα συμφωνία με την EuroLeague αποτελεί το επιστέγασμα μίας εξαιρετικής συνεργασίας. Από το 2005 είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με την Euroleague, η οποία αποτελεί την κορυφαία αθλητική διοργάνωση και ένα από δημοφιλέστερα αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα.

Όλα αυτά τα χρόνια τα κανάλια Novasports έχουν προσφέρει στους φιλάθλους μερικές από τις καλύτερες στιγμές του μπάσκετ και τώρα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί με την Euroleague, προκειμένου τα επόμενα χρόνια να εξελίξουμε, να αναπτύξουμε και να ενισχύσουμε την κάλυψη του νέου πρωταθλήματος”.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague, κ. Τζόρντι Μπερτομέου σχολίασε από την πλευρά του: “Όταν σκέφτεσαι τις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στην Euroleague και τους αμέτρητους φιλάθλους τους, σου έρχεται στο μυαλό η λέξη “πάθος” και τα κανάλια Novasports δείχνουν ακριβώς το ίδιο πάθος στις παραγωγές και την τηλεοπτική κάλυψη της διοργάνωσης.

Η EuroLeague έχει μία λαμπρή πορεία αυξάνοντας διαρκώς την αξία της και τα κανάλια Novasports αποτελούν συνοδοιπόρο σε αυτήν την διαδρομή. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε από κοινού, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους φιλάθλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…