Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Έτσι θα “χτυπήσουμε” τον Άρη”

“Έτσι θα “χτυπήσουμε” τον Άρη”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOK

Τον τρόπο που η ομάδα του πρέπει να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη (22/10), στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του “δικέφαλου του βορρά”.

“Eίναι ένα κλασικό παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, που μπορεί να είναι διαφορετικό από ότι τα άλλα χρόνια, αλλά παραμένει πολύ σημαντικό για τις δύο ομάδες. Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, έχουμε ωστόσο ήδη μπει στη διαδικασία των Ευρωπαϊκών αγώνων και πάμε για να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα και πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό τον αγώνα. Είναι απαραίτητο αυτό για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε μέσα κι έξω από το παιχνίδι”, ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

“Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Άρη να τρέξει γιατί είναι μία ομάδα που πιέζει και τρέχει πολύ. Πρέπει να έχουμε ισορροπία και πολύ καλές επιλογές στην επίθεση, ώστε να μπορέσουμε να διαβάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αμυνθεί ο αντίπαλος και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, αλλά και να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…