Κεντρική Διεθνή Αίτημα της Ρεάλ Μαδρίτης να αγωνιστεί στο ΝΒΑ!

Αίτημα της Ρεάλ Μαδρίτης να αγωνιστεί στο ΝΒΑ!

real1

real1Μας ξάφνιασε όλους ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Μια είδηση , η οποία προκαλεί μεγάλη έκπληξη και παράλληλα πολλά ερωτηματικά,αναφέρει ισπανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης πρότεινε στο Κομισάριο του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ, η “βασίλισσα” να αγωνιστεί στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στην ανατολική περιφέρεια, “Μίλησα με τον Κομισάριο του ΝΒΑ και του κατέθεσα την πρότασή μου. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και του ζήτησα να μας συμπεριλάβει στην Eastern Conference.” ήταν τα λόγια του Πέρεθ.

Παράλληλα ο Ισπανός πρόεδρος, αποκάλυψε και την απάντηση του Σίλβερ, η οποία έλεγε: ” Μου ζήτησε να περιμένει να γίνει αυτό σε όλη την Ευρώπη. Συνεχίζουμε να χάνουμε χρήματα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με αυτό το πλάνο, γι’ αυτή την ιδέα. Θέλουμε να βρισκόμαστε στην καλύτερη λίγκα του κόσμου”.

Κλείνοντας το δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρόεδρος των “μερένχες” άκουσε τον Κομισάριο του ΝΒΑ να του ζητάει να μεταφέρει την βάση της ομάδας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ώστε να πραγματοποιεί η επιθυμία του. Ωστόσο ο Πέρεθ δεν μπήκε στην διαδικασία να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…