Κεντρική Basket League ΑΕΚ Έως 31/10 τα διαρκείας της ΑΕΚ

Έως 31/10 τα διαρκείας της ΑΕΚ

aek eisitiria diarkeias court side

aek-eisitiria-diarkeias-court-side

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 31/10 και παραμονή της αναμέτρησης κόντρα στην τουρκική Μπεσίκτας για το Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
“Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει, ότι η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου (2016), παραμονή της αναμέτρησης του Basketball Champions League, με αντίπαλο τη Μπεσίκτας στο “Νίκος Γκάλης“.

Παρακαλούνται οι φίλοι της ΑΕΚ να σπεύσουν για το αυτονόητο καθήκον τους να προμηθευτούν Διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διάθεση γίνεται μόνο από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του “Νίκος Γκάλης” (Γραφείο Operation, είσοδος PRESS), Κηφισίας 37 & Σπύρου Λούη, 15123 Μαρούσι.

  • Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 – 18:30 (εξαιρουμένων των αργιών).
  • Μέσω διαδικτύου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.aekbc.gr & www.viva.gr
  • Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 – 18:30 (εξαιρουμένων των αργιών).
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση: tickets@aekbc.gr.
  • Επιπλέον σημεία πώλησης: VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων). Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης).

Για λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…