Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έχουμε το πλεονέκτημα”

“Έχουμε το πλεονέκτημα”

zdovc aek

zdovc-aekΗ ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Ζολνόκι στην πρεμιέρα του Champions League, με τον προπονητή της “βασίλισσας”,να μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του, ούτως ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

“Είναι το πρώτο μας ευρωπαϊκό ματς αύριο (18/10) στο Basketball Champions League.  Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το καλό ξεκίνημα, που έχουμε κάνει. Η Ζολνόκι είναι μία έμπειρη ομάδα, με καλούς παίκτες που είναι χρόνια μαζί στην ομάδα. Τη γνωρίζω πολύ καλά. Την περασμένη περίοδο κέρδισε τον ΠΑΟΚ, έχει εμπειρίες από την Αδριατική Λίγκα και την Ευρώπη, και σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος”, ανέφερε αρχικά ο Σλοβένος τεχνικός και πρόσθεσε:

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε σαράντα λεπτά επιθετικοί, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να ελέγξουμε τον αγώνα. Έχουμε το πλεονέκτημα διότι παίζουμε εντός, μπροστά στους οπαδούς μας, και εφόσον είμαστε καλοί σε άμυνα και επίθεση έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…