Κεντρική Basket League Άρης Δημιουργία τράπεζας αίματος

Δημιουργία τράπεζας αίματος

aris

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τη δημιουργία τράπεζας αίματος εξέδωσε σήμερα (20/10) η ΚΑΕ Άρης, και μάλιστα με την πρώτη αιμοδοσία να είναι προγραμματισμένη για το Νοέμβρη.

“Κατανοώντας τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει ένας άνθρωπος σε κάποια περίοδο της ζωής του και διαπιστώνοντας καθημερινά την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για αίμα, αποφασίστηκε η δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο όνομα της Άρης ΚΑΕ“, δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος της Άρης ΚΑΕ, Εμμανουήλ Λάσκαρης.

Και συνέχισε: “Σκοπός αυτής είναι να καλύψει τις τυχόν ανάγκες που μπορεί να προκύψουν τόσο σε ‘μέλη’ της οικογενείας μας, όσο και των απλών συνανθρώπων μας. Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας ορίστηκε ο γιατρός της ομάδας μας και ορθοπεδικός  Χειρουργός, Δρ. Νικόλαος Κουκουλιάς.

Εύχομαι και ελπίζω ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας και όχι μόνο, να ανταποκριθεί και να στηρίξει και αυτή την προσπάθεια της ομάδας μας και να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα εθελοντών αιμοδοτών. Πάνω από όλα μετράει ο αγώνας για την ζωή και σας θέλουμε συμπαίκτες μας”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ο «εφιάλτης» των ban επέστρεψε στον Άρη

Τα ban ξανά χτυπούν την πόρτα στην ΚΑΕ Άρης, όπως έκανε γνωστό η FIBA. Η FIBA επέβαλε ξανά…