Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Διαχειριστήκαμε την πίεση” (vid)

“Διαχειριστήκαμε την πίεση” (vid)

itoudis cska moscow final four berlin

itoudis-cska moscow-final four-berlin

H ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε να μπει με το δεξί στη νέα Ευρωλίγκα, παίρνοντας τη νίκη με 84-109 στην “καυτή” έδρα της Γαλατασαράι, και σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό της ρωσικής ομάδας, Δημήτρη Ιτούδη, τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα καθώς η ομάδα του διαχειρίστηκε την πίεση, τονίζοντας ταυτόχρονα πως ο δρόμος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι πραγματικά μακρύς.

“Περιμέναμε ότι η Γαλατασαράι που έχει την περηφάνια, που έχει την ποιότητα, έπαιζε μπροστά σε ένα εκπληκτικό κοινό, θα επιχειρούσε να επιστρέψει. Πιστεύω όμως ότι οι παίκτες μου διαχειρίστηκαν πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, την πίεση που είχαν. Παρά το γεγονός ότι στην τρίτη περίοδο, και παρόλο που κερδίζαμε για 13 ή κάτι τέτοιο, η Γαλατασαράι τελείωσε την περίοδο χωρίς να κερδίσουν το μπόνους των φάουλ. Διαχειριστήκαμε την πίεση, είχαμε τρεις πραγματικά πολύ καλούς χειριστές της μπάλας, ανέφερε αρχικά ο περσινός πρωταθλητής Ευρώπης, Δημήτρης Ιτούδης, προσθέτοντας:

“Πετύχαμε μερικά πολύ κρίσιμα τρίποντα, αλλά ανοίξαμε την άμυνα από τα ντράιβ μας. Και πιστεύω ότι συνολικά στην τέταρτη περίοδο παίξαμε πολύ έξυπνη άμυνα. Πιστεύω από την πρεμιέρα συνολικά, το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη. Είναι ένας πραγματικά μακρύς δρόμος που πρέπει να διανύσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…